Nieuws

  • Waalwijk zoekt naar balans en investeert in toekomst

    Wethouder Timon Klerx biedt kadernota 2025 aan gemeenteraad aan.

  • Waalwijk vernieuwt Cruyff Court en voegt extra’s toe

    Naast voetbal ook ruimte voor 3x3 basketbal en calisthenics

  • Oud-raadslid en voormalig wethouder Jan van Baardwijk (Lokaal Belang) overleden

    Op maandag 27 mei is oud-raadslid en voormalig wethouder Jan van Baardwijk op 74-jarige leeftijd overleden.

  • Wethouder Odabasi kondigt vertrek aan

    Dilek Odabasi stopt als wethouder van de gemeente Waalwijk. Na zich meer dan zes jaar met hart en ziel te hebben ingezet voor de Waalwijkse gemeenschap, is het voor haar tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

  • Trofee voor verduurzaamd Sportpark De Gaard

    Op vrijdag 24 mei werd Sportpark De Gaard officieel in gebruik genomen na een grootschalige verduurzaming. Wethouders Timon Klerx en Sheila Schuijffel maakten het moment officieel met de uitreiking van een bekertrofee ‘Duurzame Sportaccommodatie 2024’.

  • Weer betalen voor parkeren aan De Els-Zuid

    Vanaf 3 juni moeten bezoekers weer betalen voor het parkeren op parkeerterrein De Els-Zuid. We stappen dan gelijk over op vooraf betaald parkeren in combinatie met mobiel parkeren. Een betalingssysteem dat we op een groot deel van de parkeerplaatsen in het centrum nu al aanbieden. Bezoekers kunnen makkelijk betalen met een app op hun mobiele telefoon.

  • Nieuwe inrichting voor speeltuin het Lido!

    Goed nieuws! Met veel enthousiasme laten we je weten dat we in de week van 3 juni starten met de nieuwe inrichting van speeltuin het Lido. Inwoners hebben hier lang op gewacht. We zijn daarom heel blij dat kinderen in de zomer weer volop kunnen genieten van deze speelplek.

  • Groene boomspiegels voor Waspik en Sprang-Capelle

    Groen nieuws! Na een geslaagde test toveren we alle kale boomspiegels in Waspik en Sprang-Capelle om tot groene tuintjes. Deze stukjes grond rondom bomen op de stoep hielden we tot nu toe altijd kaal. Maar nu laten we de natuur zijn gang gaan en onderhouden we ze alleen als dat nodig is.

  • Bescherm broedende vogels in Waalwijk!

    Door je kat 's nachts binnen te houden, help je mee om de verstoring van het broedproces te verminderen en onze vogels veilig te laten broeden.